Compresoare Frigorifice

Montam si comercializam o gama variata de compresoare frigorifice. In functie de dorintele si cerintele dumneavoastra detinem atat compresoare frigorifice ermetice, cat si semiermetice.

Compresoarele ermetice sunt complet incluse intr-o carcasa metalica sudata si etansa care face inaccesibile partile mobile si nu permite interventiile in interior. Compresoarele semiermetice permit demontarea atat a motorului cat si a compresorului, facand posibile interventiile mecanice de intretinere si depanare.

Cand un compresor frigorific trebuie instalat intr-un echipament nou, este suficient timp pentru a alege tipul compresorului adecvat din fisele tehnice si a face testele necesare. In schimb, cand un compresor frigorific defect trebuie inlocuit, de multe ori nu este posibil sa se obtina acelasi tip de compresor frigorific ca cel original. In asemenea cazuri, este necesar sa se compare datale relevante ale compresorului. In alegerea compresorului trebuie sa se tina cont de agentul frigorific, tensiune si frecventa, domeniul de aplicare, capacitatea compresorului, conditiile de pornire si racire.

Durata de viata a unui compresor depinde de o activitate de service adecvata.

Comercializam o gama larga de compresoare frigorifice, cum ar fi compresoare Bitzer, compresoare Copeland, compresoare Emerson, compresoare Maneurope. Compresoarele Bitzer sunt un succes international inca de la introducerea lor in fabricatie din 1940, datorita motoarelor generoase, pentru forma lor compacta, pentru siguranta in exploatare si fiabilitatea lor. 

Reparam orice model si tip de compresoare frigorifice, inclusiv prin sistemul buy-back. Pentru detalii si oferte, va rugam sa ne contactati.

Subcategorii


Compresoare semiermetice

Compresoarele semiermetice permit demontarea compresorului, facand posibile interventii mecanice de intretinere si depanare.

Compresoare ermetice

Compresoarele ermetice sunt complet incluse intr-o carcasa metalica sudata si etansa care face inaccesibile partile mobile si nu permite interventiile in interior

Piese componente

Comercializam toate tipurile de piese componente pentru instalatii frigorifice si camere frigorifice.