Instalatii Frigorifice

Montaj si service pentru instalatii frigorifice cu plata in rate. Va oferim posibilitatea platii in rate pentru toate lucrarile executate de noi, atat pentru camere frigorifice, cat si pentru compresoare frigorifice.

In ziua de azi este greu sa ne imaginam viata fara racire si congelare ele avand un impact asupra existentei noastre mai mare decat de imaginam. Instalatiile frigorifice au nenumarate aplicatii, cum ar fi: refrigerarea si congelarea alimentelor, instalatii de aer conditionat, containere frigorifice, productia de gheata, instalatii de uscare prin congelare si altele. Primele instalatii frigorifice au aparut in SUA in 1880 si foloseau compresoare pe amoniac. Astazi cele mai multe instalatii frigorifice sunt pe freon.

In functie de necesitatile dumneavoastra, realizam orice instalatie frigorifica, indiferent de marimea proiectului si de asemena; De asemenea, reparam orice instalatie frigorifica.

Experienta noastra in domeniul frigorific ne recomanda tuturor celor interesati. Ne dorim un parteneriat pe termen lung cu toti clientii nostri si va garantam calitatea lucrarilor.

Pentru mai multe detalii despre instalatii frigorifice va rugam sa ne contactati.

Subcategorii


Chiller Frigorific

Un chiller frigorific este necesar atunci cand vrem sa producem climatizarte in spatii mari.

Tunel de congelare

Un tunel de congelare este un spatiu frigorific care are dimensiuni reduse, avand ca destinatie industria produselor.

Centrale Frigorifice

Centrale frigorifice pot asigura temperaturi de refrigerare sau de congelare, putand utiliza atat compresoare frigorifice ermetice cat si semiermetice.